Beeld © Bettina Strauss

Peter vecht voor Lara Jean in nieuwe trailer To All The Boys 2

23 januari 2020 10:58

Valentijnsdag valt dit jaar een paar dagen eerder. Vanaf 12 februari zie je namelijk het langverwachte vervolg op de Netflix-hit To All the Boys I've Loved Before. Eerder trakteerde de streamingdienst ons alvast op de trailer en nu is er ook een langere versie verschenen.

Terwijl Lara Jean met Peter een aantal betekenisvolle eerste keren beleeft - haar eerste echte kus, haar eerste echte date, haar eerste Valentijnsdag - is er een andere persoon in haar leven die haar hoofd op hol doet slaan. Wanneer John Ambrose, een ontvanger van een van haar oude liefdesbrieven, contact zoekt moet ze meer dan ooit op zichzelf vertrouwen. Ook wordt ze geconfronteerd met haar eerste echte dilemma: kan ze tegelijkertijd van twee jongens houden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stop de persen: de trailer van To All the Boys 2 is hier

De eerste film uit de reeks over Lara Jean en de brieven die ze schrijft aan elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest, was volgens Netflix een grote hit. De streamingservice, die niet is aangesloten bij officiële kijkcijfermetingen en slechts selectief cijfers bekendmaakt, meldde na de release in 2018 dat de film een van de populairste Netflix Originals ooit was.

Het komt dan ook niet als verrassing dat Netflix ook het tweede deel van de populaire boekenreeks van Jenny Han besloot te verfilmen. En een derde staat ook al op de planning: To All The Boys: Always & Forever, Lara Jean.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het vervolg op To All the Boys I've Loved Before is hier

To All the Boys: P.S. I Still Love You verschijnt op 12 februari bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!