Beeld © Getty Images

'Zac Efron wordt Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean'

28 januari 2020 14:06

Nadat ruim een jaar geleden al bekend werd gemaakt dat Johnny Depp (56) afscheid heeft genomen van zijn rol als Captain Jack Sparrow, zitten fans met smart te wachten op wat er nu gaat gebeuren met de franchise. Het lijkt erop dat een nieuwe Jack is gevonden in niemand minder dan Zac Efron (32).

Mocht er een nieuwe Pirates-film komen, dan zal deze zich focussen op de jongere jaren van ’s werelds bekendste piraat. Eerder werd al duidelijk dat er hard gewerkt wordt aan het zesde deel van de filmreeks en dat de makers van hitserie Chernobyl meeschrijven aan het script.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Recordopening Pirates of the Caribbean 5

Volgens de site We Got This Covered wordt deze film een prequel waarin we een jongere versie van de piraat aan de slag zien. "Disney denkt aan Zac Efron, net als enkele andere acteurs voor de rol van een jongere Captain Jack", valt te lezen. Ook zal het nieuwe verhaal zowel oude als nieuwe karakters bevatten.

Als dat je piratenhart niet sneller doet kloppen, is er nog meer goed nieuws. Disney zou namelijk ook werken aan een heuse serie rond Pirates of the Caribbean, speciaal voor Disney+. Schreeuw het nog niet van de daken, want Disney noch Zac Efron hebben iets bevestigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Paul McCartney in Pirates of the Caribbean'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!