Beeld © ANP

Onze Jongens in Miami is nu al Gouden Film

03 februari 2020 16:05

De film Onze jongens in Miami heeft in vijf dagen tijd meer dan 100.000 bezoekers getrokken. Daarmee heeft de film van regisseur Johan Nijenhuis (51) de Gouden Film-status behaald, hebben het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds bekendgemaakt. Hoofdrolspeler Jim Bakkum (30) werd maandagmiddag door Nijenhuis verrast met de award.

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en probeert hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub op te zetten in Miami. Samen met Thijs (Juvat Westendorp) en Boris (Malik Mohammed) moeten ze flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval. Ook krijgen ze te maken met stevige concurrentie. De film is een vervolg op de strippersfilm Onze Jongens uit 2016. Ook daarin waren Jim, Martijn en Juvat te zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Johan Nijenhuis sluit derde film Onze Jongens niet uit

Het is de tweede film die dit jaar een Gouden Film Award ontvangt. Eerder werd de komedie Project Gio al bekroond met de Gouden Film-status.

Hoofdrolspeler Jim Bakkum was laatst in RTL Boulevard te gast om pikante details over de film te onthullen. Je ziet het fragment in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!