Beeld © Bettina Strauss

Cancel al je plannen: To All The Boys 2 staat op Netflix

12 februari 2020 11:51

Het wereldwijde web is nog altijd in de ban van liefdeskoppel Lara Jean Covey en haar knappe vriendje Peter Kavinsky uit de Netflix-film To All The Boys I’ve Loved Before. Vanaf vandaag kunnen we door met zwijmelen, want het tweede deel zie je nu bij Netflix.

Terwijl Lara Jean (Lana Condor) met Peter (Noah Centineo) een aantal betekenisvolle eerste keren beleeft - haar eerste echte kus, haar eerste echte date, haar eerste Valentijnsdag - is er een andere persoon in haar leven die haar hoofd op hol doet slaan. Wanneer John Ambrose (Jordan Fisher), een ontvanger van een van haar oude liefdesbrieven, contact zoekt moet ze meer dan ooit op zichzelf vertrouwen. Ook wordt ze geconfronteerd met haar eerste echte dilemma: kan ze tegelijkertijd van twee jongens houden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ava DuVernay regisseert Netflix-docu over Nipsey Hussle

De eerste film uit de reeks over Lara Jean en de brieven die ze schrijft aan elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest, was volgens Netflix een grote hit. De streamingservice, die niet is aangesloten bij officiële kijkcijfermetingen en slechts selectief cijfers bekendmaakt, meldde na de release in 2018 dat de film een van de populairste Netflix Originals ooit was.

Het komt dan ook niet als verrassing dat Netflix ook het tweede deel van de populaire boekenreeks van Jenny Han besloot te verfilmen. En een derde staat ook al op de planning: To All The Boys: Always & Forever, Lara Jean.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Derde seizoen Netflix-serie Sex Education aangekondigd

To All the Boys: P.S. I Still Love You zie je nu bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!