Beeld © Cupid Distribution

P.S. I Love You krijgt na 13 jaar eindelijk een vervolg

12 februari 2020 21:43

Pak de tissues er maar vast bij, want de populaire tearjerker ‘P.S. I Love you’ krijgt namelijk een vervolg. Ruim dertien jaar na het eerste deel zullen we weten hoe het nu verder gaat met de weduwe Holly. Het verhaal én titel zijn al een tijdje bekend, want ook deze keer gaat het om een verfilming van een boek van Cecelia Aherns.

Het goede nieuws blijft zich maar opstapelen. Niet alleen zijn de voorbereidingen al in volle gang, ook keert er een oude bekende terug. Niemand minder dan Hilary Swank neemt de rol van Holly weer op zich. Het verhaal staat in ieder geval al als een huis. In 2019 bracht de bekende schrijfster al het boek Postscript uit, in Nederland ook wel bekend als P.S. I Love You Club. Dit boek is een direct vervolg op het eerste deel en is met flink wat lovende reacties ontvangen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cancel al je plannen: To All The Boys 2 staat op Netflix

Dit tweede boek maakt een sprong van zeven jaar sinds het einde van het eerste deel. Nadat het verhaal van Holly bekend wordt, wordt ze door vier terminale patiënten gevraagd of zij hen wil helpen. Ze willen namelijk graag brieven achterlaten voor hun nabestaanden. Het zorgt ervoor dat Holly weer alles moet meemaken, tot grote ergernis van haar nieuwe vriend. Tranen verzekerd dus.

P.S. I Love You werd in 2007 een regelrechte hit. Hierin volgden we Holly, een weduwe die brieven ontvangt van haar overleden man Gerry – gespeeld door Gerard Butler – die haar hiermee troost probeert te bieden. Kun je er geen genoeg van krijgen? Bekijk hieronder nog een (of twee) keer de trailer!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-serie Brief voor de koning vanaf 20 maart te zien

Het is nog niet bekend wanneer de film te zien is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!