Beeld © Netflix/Bettina Strauss

Hier kijk je gratis To All The Boys I’ve Loved Before

13 februari 2020 18:52

Goed nieuws: de Netflix-film 'To All The Boys I’ve Loved Before' is nu gratis te streamen. Gratis! Zelfs als je geen abonnement op de videodienst hebt.

Het wereldwijde web is nog altijd in de ban van liefdeskoppel Lara Jean Covey en haar knappe vriendje Peter Kavinsky. Gisteren verscheen het langverwachte vervolg van To All The Boys I’ve Loved Before bij Netflix en om dat te vieren trakteert de streamingdienst nu alle fans op een gratis film! 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gratis proefperiode afsluiten bij Netflix is nu verleden tijd

Met de actie kunnen potentiële nieuwe abonnees de streamingdienst alvast uitproberen. En dat komt goed uit, want eerder deze week stopte Netflix met het aanbieden van een gratis proefmaand in Nederland. Daarnaast is de gratis film goede promotie voor het vervolg, want voor de sequel moeten kijkers alsnog een abonnement afsluiten.

Netflix heeft in het verleden al eens eerder geëxperimenteerd met gratis video’s. In het Verenigd Koninkrijk werden bijvoorbeeld afleveringen van het derde seizoen van The Crown getoond aan mensen zonder een abonnement. Het is echter voor het eerst dat internationaal een film gratis wordt aangeboden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-serie Brief voor de koning vanaf 20 maart te zien

De eerste film uit de reeks over Lara Jean en de brieven die ze schrijft aan elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest, was volgens Netflix een grote hit. De streamingservice, die niet is aangesloten bij officiële kijkcijfermetingen en slechts selectief cijfers bekendmaakt, meldde na de release in 2018 dat de film een van de populairste Netflix Originals ooit was.

Het komt dan ook niet als verrassing dat Netflix ook het tweede deel van de populaire boekenreeks van Jenny Han besloot te verfilmen. En een derde staat ook al op de planning: To All The Boys: Always & Forever, Lara Jean. 

Bekijk de trailer alvast hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!