Beeld © TriStar Pictures

'Er komt een tweede Baby Driver-film met de originele cast'

01 maart 2020 15:02

De fans van Ansel Elgort (25) hebben weer iets om zich op te verheugen. Er zou namelijk een Baby Driver 2 in de maak zijn, meldt 'Geeks Worldwide.' En dat betekent binnenkort naar de bioscoop sjezen om te genieten van het vervolg van de actie-comedy.

Baby Driver zit binnenkort weer in de chauffeursstoel als we Geeks Worldwide mogen geloven. De entertainmentsite meldt dat er een tweede deel komt van de gigantisch succesvolle kaskraker. Regisseur Edgar White gaf na de release van de eerste film al aan dat er veel vraag was voor een vervolg. Maar nu zou het productiehuis Sony gehoor hebben gegeven. Het komt niet geheel onverwachts, de actie-comedy haalde namelijk 277 miljoen dollar op. En dat met een budget van 34 miljoen. Keiharde knaken, dus. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ansel Elgort mogelijk in Dungeons & Dragons

Tieneridool Ansel nam de leiding in Baby Driver. Hierin speelt hij een crimineel die de vluchtauto's bestuurt voor een groep bankovervallers. Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven en daarom heeft hij altijd oortjes in. De soundtrack is dan ook groot onderdeel van de film. Hij wordt vervolgens verliefd op een serveerster, gespeeld door Lily James. De twee acteurs zouden samen met de overige cast allemaal terugkeren voor de tweede film. Waar het over gaat, is nog niet duidelijk. 

Bekijk de video hieronder om te zien waarom Tim Oliehoek de film omschreef als "bijster origineel." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!