Beeld © Getty Images

Christina Aguilera brengt soundtrack uit voor Disney-film Mulan

06 maart 2020 15:16

Christina Aguilera heeft vrijdag het nummer Loyal Brave True uitgebracht, de soundtrack van de liveactionfilm Mulan van Disney. Ook bracht ze een nieuwe versie van het nummer Reflection uit, die als soundtrack diende bij de eerste tekenfilmversie van Mulan. Beide liedjes zullen te horen zijn in de film, die op 26 maart in Nederland uitkomt.

"Mijn nieuwe nummer Loyal Brave True vertegenwoordigt die fijne balans tussen kwetsbaarheid en kracht"

Aguilera noemt het "geweldig" om opnieuw mee te mogen werken aan een film "met een krachtige betekenis". "Die betekenis is na 22 jaar nog steeds hetzelfde: trouw blijven aan jezelf en leren hoe je niet bang moet zijn. Mijn nieuwe nummer Loyal Brave True vertegenwoordigt die fijne balans tussen kwetsbaarheid en kracht", zegt de zangeres. Christina Aguilera werd in juli vorig jaar toegevoegd aan de lijst met mensen die zichzelf 'Disney Legend' mogen noemen, omdat ze de Mulan-soundtrack zong en als kind bekend werd als lid van de Mickey Mouse Club.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Christina Aguilera raakt juiste snaren bij herdenking Kobe Bryant

De première van de nieuwe Mulan-film werd in China uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. De film kan daar voorlopig niet getoond worden omdat de bioscopen in het land gesloten zijn. De premiere in Nederland gaat vooralsnog door.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!