Beeld © Warner Bros.

Fantastic Beasts-acteur verklapt inhoud van derde film

27 maart 2020 16:16

Hoewel het coronavirus roet in het eten heeft gegooid van de opnames van de derde 'Fantastic Beasts'-film, komen er wel steeds meer details naar buiten. Acteur Dan Fogler (43) weet namelijk al wat er te wachten staat en doet er een boekje over open.

"We gaan richting een gigantische oorlog"

Pak die toverstaf er maar weer bij, want de derde Fantastic Beasts-film is in aantocht. En als we acteur Dan Fogler mogen geloven, belooft het heel wat te worden. "Ik heb het script gelezen en de ontwikkeling van de personages is echt geweldig", vertelt hij aan de zender Syfy Wire. "Het lijkt heel erg op de eerste film, wat ik een goed teken vind." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Krijg een exclusief kijkje in de wereld van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

De filmreeks, die een prequel is van Harry Potter, zou eigenlijk al zijn begonnen met de opnamen van het derde deel. Maar helaas kwam het coronavirus tussendoor en moesten ze de draaidagen stilleggen. Wanneer het weer wordt opgepakt, kunnen de fans in ieder geval veel gevechten tussen de wizards verwachten. "We gaan richting een gigantische oorlog", verklaart Dan. "Je kunt je dus voorstellen hoe episch die gevechten worden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fantastic Beasts 3 verschijnt pas in 2021

Fantastic Beasts 3 stond op de planning voor 12 november 2021, maar het is nog onduidelijk of de film dan daadwerkelijk in de bioscoop verschijnt. Wie in ieder geval zal terugkeren is Johnny Depp, ondanks zijn getroebleerde privéleven. In de video hieronder zie je alles over de rise en fall van de acteur. 

De rise en fall van Johnny Depp

03:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!