Beeld © Getty Images

Reese Witherspoon licht tipje van sluier op over Legally Blonde 3

07 april 2020 03:58

In een Instagram Live-gesprek met Jennifer Lopez (50) heeft Reese Witherspoon (44) een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de vorderingen voor de film 'Legally Blonde 3'. De Oscarwinnares sprak over verschillende zaken met J.Lo, die onder meer vertelde hoe zij haar dagen in thuisisolatie doorbrengt.

"Het script ligt er maar we hebben nog niets gefilmd"

"Oh my god, mijn kinderen en ik hebben de afgelopen week naar Legally Blonde gekeken. Ze vonden het een geweldige film! Jij was zo fantastisch in die film en vooral mijn dochter Emme vond jouw personage Elle Woods enorm inspirerend. Ze is een rolmodel voor ambitieuze meiden. Nu wil Emme weten hoe het verder gaat met Elle. Dus ik zei haar dat er een tweede en waarschijnlijk ook nog een derde film is, toch?", aldus Jennifer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beyoncé doet Reese Witherspoon bubbels cadeau

Hierop antwoordde Reese: "Nou, de tweede film is er al en met de derde film zijn we druk bezig. Het script ligt er maar we hebben nog niets gefilmd."

Wanneer de opnames voor Legally Blonde 3 van start gaan is vanwege het coronavirus nog niet bekend. Ook in Nederland ligt alles stil.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reese Witherspoon: ‘Ik had eerder de waarheid moeten zeggen’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!