Beeld © Independent Films

Quarantaine-lichtpuntje: April, May en June nu te streamen

07 april 2020 15:05

Wie vreesde een stil en ongezellig paasweekend in quarantaine door te brengen, heeft het goed mis. Een van de populairste films van het afgelopen jaar is namelijk online verschenen en dat betekent we massaal thuis kunnen genieten van ‘April, May en June’.

De Nederlandse film was een groot succes. Zo wisten hoofdrolspelers Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga begin dit jaar bijna een half miljoen bezoekers te trekken en nu kan elke Nederlander genieten van de film vanuit het comfort van zijn of haar eigen huis.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Film April May June zorgt voor een lach en een traan

De film is momenteel te zien op iTunes, Pathé Thuis, Ziggo On Demand én KPN, zo laat filmdistributeur Independent Films weten.

De film gaat over de drie halfzussen April, May en June. Als hun zieke moeder zich realiseert dat ze op sterven ligt, wil ze dat haar dochters bij haar zijn. Ze vraagt hen om na haar dood te zorgen voor hun autistische broer Jan, wat voor problemen zorgt tussen de vier. Het script werd geschreven door Frank Houtappels naar aanleiding van een idee van Linda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap gekroond tot koningin van De TV Kantine

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!