Beeld © ANP

Mark Ruffalo wil The Hulk graag ook in eigen film spelen

15 april 2020 19:35

Bijna al zijn Avengers-collega's hebben ook in een eigen film gespeeld, behalve Mark Ruffalo met zijn superheld The Hulk. In gesprek met Variety vertelt de acteur over zijn kijk op een eigen film van The Hulk.

"We hebben The Hulk nooit echt in zijn dagelijks leven gevolgd"

"Er is een idee waarvan ik denk dat het echt interessant kan zijn", vertelt Mark. "We hebben The Hulk nooit echt in zijn dagelijks leven gevolgd. Hij blijft altijd een beetje buiten beschouwing. Het zou interessant zijn om de gaten in te vullen over wat er met hem tussen al die films gebeurt", waarmee hij verwijst naar de Avengers-films waarin The Hulk samen met onder meer Iron Man, Thor en Captain America te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Mark Ruffalo steunt burgemeester New York

Het is echter nog helemaal niet zeker of er ook echt een eigen Hulk-film met Mark in de hoofdrol komt. "Er wordt wel gesproken om Hulk in de Disney+-serie She-Hulk te laten meedoen. Als er iets goeds uitkomt zou dat zeker interessant zijn. Maar dat is het voor nu, alles ligt op tafel."

In eerdere films over het grote, groene monster werd de hoofdrol door andere acteurs vertolkt. Eric Bana speelde het personage in Hulk (2003) en in The Incredible Hulk uit 2008 was de hoofdrol voor Edward Norton. Die laatste film is onderdeel van het zogenaamde Marvel Cinematic Universe (MCU), het filmuniversum waar de verhaallijnen van andere superheldenfilms als Iron Man, Thor, Captain America en The Avengers toe behoren en ook samenkomen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mark Ruffalo beloont jonge vinders telefoon

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!