Beeld © RTL

Videoland breidt het aanbod uit met deze top titels

18 april 2020 16:21

Voor verveling hoef je niet bang te zijn als je een Videoland abonnement hebt. De streamingdienst breidt het aanbod in mei flink uit. Hoog tijd om de titels voor je op een rij te zetten.

De Bachelorette

Met Zuid-Afrika als het ultieme liefdesdecor, proberen achttien vrijgezellen het hart te veroveren van de allereerste Nederlandse ‘Bachelorette’: Gaby Blaaser. Na een roerig liefdesleven weet de actrice en influencer precies wat ze zoekt in een partner en is klaar om zich open te stellen voor de liefde. Met presentator Rick Brandsteder aan haar zijde bepaalt Gaby in de wekelijkse ‘rozenceremonie’ wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd krijgen om haar liefde te winnen en wie er terugvliegt naar Nederland. Wie blijft er tot het laatst over en verovert het hart van ‘de Bachelorette’? 

Vanaf 20 mei bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser op zoek naar droomman in De Bachelorette

F*ck de Liefde

In deze romantische komedie komen drie liefdesverhalen samen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer). Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau), de zus van Cindy is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

Vanaf 4 mei bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Succesvolle romantische komedie F*ck de Liefde krijgt vervolg

Scandal S1-S7

Scandal draait om Olivia Pope (Kerry Washington), een voormalig White House Communications Director die in Washington D.C. haar eigen crisismanagementbureau begint. Samen met haar team probeert ze het publieke imago van de politieke elite in Washington en daarbuiten te beschermen en zorgt ervoor dat al die geheimen en schandalen het daglicht niet zien.

Vanaf 4 mei bij Videoland.

Beter Laat Dan Nooit

Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens gaan op reis naar Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens de reis door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken de mannen kennis met de diverse culturen en gebruiken van de landen, onder begeleiding van reisleidster Katja Schuurman. 

Vanaf 5 mei bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

Callboys S1-S2

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen.

Vanaf 9 mei bij Videoland.

Gewoon Boef

Verguisd door de media, geliefd door zijn fans, maar slechts weinigen kennen zijn echte verhaal. In Videoland Original 'Gewoon Boef' krijgen we een rauwe en openhartige inkijk in het leven van misschien wel de meest controversiële rapper van Nederland: Boef. In het spraakmakende portret geeft Boef, echte naam Sofiane Boussaadia, een intiem en persoonlijk kijkje in zijn veelbewogen leven en doet hij voor het eerst publiekelijk een boekje open over zijn pijnlijke jeugd.

Vanaf 8 mei bij Videoland.

For Life

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr., die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij niet had begaan. Terwijl hij in de gevangenis zat, werd hij een erkend advocaat en hielp hij de onrechtmatige veroordelingen van twintig van zijn medegevangenen teniet te doen, voordat hij eindelijk zijn eigen onschuld bewees.

Vanaf 21 mei bij Videoland.

Future Man S3

Josh Futturman, één van de beste gamers ter wereld, leeft nog thuis bij zijn ouders en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum. Zijn sociale onbekwaamheid, een laag zelfbeeld en een prominent onvermogen om vrouwen te benaderen, compenseert hij door zijn dapperheid in The Biotic Wars, een dystopisch videospel waarin zijn personage Future Man de top van de wereldranglijst aanvoert. 

Vanaf 2 mei bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!