Beeld © Lionsgate

Kogel is door de kerk: The Hunger Games krijgt een vierde deel

21 april 2020 20:17

De geruchten gaan al een poosje, maar nu is de deal dan toch écht rond: 'The Hunger Games' krijgt een vervolg. Dat meldt 'The Hollywood Reporter'.

"Het nieuwe boek van Suzanne was het wachten meer dan waard"

Het langverwachte vierde deel vertelt het verhaal uit het aankomende boekThe Ballad of Songbirds and Snake van Suzanne Collins, die ook de andere boeken uit The Hunger Games-reeks schreef. Het nieuwste deel verschijnt volgende maand in de schappen, maar al meer dan een jaar wordt gesproken over de langverwachte prequel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acteurs The Hunger Games balen van einde

Het boek speelt zich een halve eeuw vóór het eerste boek in de reeks af, ten tijde van de tiende Hunger Games en focust zich op de achttienjarige Coriolanus Snow - die we beter kennen als de president van Panem. De aanstaande politicus is knap en charmant en hoewel de Snow-familie moeilijke tijden heeft doorgemaakt, ziet hij een kans op een verandering in zijn fortuin wanneer hij wordt gekozen als mentor voor de Hongerspelen. Maar alles verandert wanneer hij wordt toegewezen om een meisje uit District 12 te begeleiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josh Hutcherson: We gaan The Hunger Games absoluut missen

Omdat we flink terug in de tijd gaan keren Josh Hutcherson en Jennifer Lawrence helaas niet terug als de geliefde personages die hen wereldberoemd maakte. Wie er wél in de verfilming gaan spelen is nog niet bekend. "Het nieuwe boek van Suzanne was het wachten meer dan waard. Het biedt alles wat fans van The Hunger Games hadden gehoopt en meer, terwijl het ook nieuwe wegen inslaat en een geheel nieuwe personages introduceert," zei Joe Drake van de Lionsgate Motion Picture Group eerder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!