Beppie Melissen krijgt rol in De Luizenmoeder-film

12 mei 2020 13:10

Actrice Beppie Melissen heeft vrijwel zeker een rol in de Luizenmoeder-film die binnenkort wordt opgenomen. Dat meldde zij dinsdag in de uitzending van 'Radio Oranje/Troost TV' van Paul Haenen.

"Daar zou ik inderdaad iets in mee gaan doen", bevestigde de actrice, die bij het grote publiek vooral bekend is van haar bijrollen in Gooische Vrouwen en Jiskefet. Melissen gaf geen verdere toelichting op haar rol. De actrice had heel lang een eigen toneelgezelschap met Leny Breederveld, die in De Luizenmoeder te zien is als Juf Helma.

Verder vertelde Melissen dat zij een nieuw project voorbereidt met scenarist Tamara Bos. Het tweetal werkte eerder aan de veelbekroonde en -geprezen familiefilm Kapsalon Romy. De actrice won voor haar rol als dementerende oma meerdere internationale prijzen.

Indrukwekkende film Kapsalon Romy groot succes

02:07
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Beste Europese film gewonnen door Kapsalon Romy

Het is overigens niet duidelijk wanneer de Luizenmoeder-film opgenomen kan worden, vanwege de coronacrisis. De opnames staat gepland voor het najaar. Actrice Ilse Warringa neemt de regie voor haar rekening. Vrijwel alle vaste castleden van de serie keren terug.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kogel door de kerk: De Luizenmoeder wordt echt bioscoopfilm

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!