Reese Witherspoon Beeld © ANP

Reese Witherspoon komt maar liefst met twee nieuwe romcoms

14 mei 2020 11:27

Reese Witherspoon (44) gaat het de komende tijd nog druk krijgen. Netflix heeft zojuist aangekondigd twee nieuwe films te gaan maken met de actrice.

Reese zal niet alleen te zien zijn in de romantische komedies, ook is ze producent van de films. De eerste film is Your Place or Mine, die is geschreven door Aline Brosh McKenna. Zij schreef eerder al het script van The Devil Wears Prada, dat werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Lauren Weisberger. Deze film wordt mede geproduceerd door acteur Jason Bateman.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Reese Witherspoon al bijna 30 jaar therapie krijgt

De andere film is The Cactus, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Haywood. De roman gaat over Susan, een ietwat vreemde vrouw die erachter komt dat ze op haar 45ste zwanger is. Ze had haar leven aardig op de rit, met een prima baan, een simpel appartement en weinig sociale contacten, maar nu staat haar hele wereld op zijn kop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reese Witherspoon licht tipje van sluier op over Legally Blonde 3

Reese staat natuurlijk vooral bekend om succesvolle romantische komedies als Legally Blonde en Sweet Home Alabama, maar sloeg de laatste jaren een serieuzere weg in. Zo was ze te zien in het biografische drama Wild en dramaserie Big Little Lies. Met deze twee nieuwe films op de planning, gaat de actrice weer terug naar de luchtige rollen van weleer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!