Beeld © MGM Grand

Legally Blonde 3 slaat nieuwe weg in

19 mei 2020 04:39

Het script van de derde 'Legally Blonde'-film wordt geschreven door Mindy Kaling en Dan Goor. De afgelopen twee jaar werkten twee andere schrijvers aan een scenario, maar Mindy en Dan beginnen volgens 'Deadline' met een schone lei.

In 2018 werd bekend dat Reese Witherspoon had getekend voor een derde film in de reeks. Legally Blonde kwam uit in 2001 en gaat over Elle Woods, op het eerste gezicht een stereotype dom blondje, dat veel meer in haar mars blijkt te hebben dan haar omgeving dacht. In 2003 kwam de sequel Legally Blonde 2: Red, White & Blonde uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Reese Witherspoon licht tipje van sluier op over Legally Blonde 3

Reese heeft door de jaren heen een aantal keer haar gedachten gedeeld over een mogelijk scenario voor een derde film. Een paar jaar geleden liet ze weten dat ze graag zou zien dat Elle in de nieuwe film voor een zetel gaat in het hooggerechtshof van de VS, of dat haar alter ego zich zelfs verkiesbaar stelt voor het Amerikaanse presidentschap.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alle outfits Legally Blonde bewaard door Reese Witherspoon

Mindy werd als actrice bekend door haar rol als Kelly Kapoor in The Office, waarvoor ze ook een flink aantal afleveringen schreef. Later bedacht ze haar eigen show, The Mindy Project, waarin ze de hoofdrol en scripts van 25 afleveringen op zich nam. Ze is ook producent, bedenker en schrijfster van Netflix-serie Never Have I Ever. Dan was een van de schrijvers van satire Parks and Recreation en is de bedenker van politiecomedy Brooklyn Nine-Nine.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!