Beeld © ANP

Eindelijk bekend met wie Tom Cruise de ruimte in gaat

27 mei 2020 05:17

Doug Liman gaat de film regisseren die Tom Cruise in de ruimte gaat opnemen. Volgens Deadline is Liman, die eerder de regie op zich nam van onder meer 'Edge Of Tomorrow' en 'American Made', al vanaf het begin betrokken bij het prestigieuze filmproject.

"We kijken er ontzettend naar uit om samen te gaan werken met Tom Cruise om een film op te nemen aan boord van een ruimtestation"

NASA bevestigde eerder deze maand de plannen om een film te draaien in de ruimte met Cruise in de hoofdrol. "We kijken er ontzettend naar uit om samen te gaan werken met Tom Cruise om een film op te nemen aan boord van een ruimtestation", aldus een woordvoerder toen. "We hebben populaire media nodig om een nieuwe generatie ingenieurs en wetenschappers te inspireren om NASA's ambitieuze plan werkelijkheid te laten worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

NASA bevestigt filmplannen van Tom Cruise

Ook Elon Musks ruimtebedrijf SpaceX is betrokken bij het project, alhoewel nog niet duidelijk is in welke capaciteit. Liman en Cruise worden beiden ook producent van de nog titelloze film. De regisseur zou ook een eerste versie van het script hebben geschreven, maar waar dat over gaat, blijft voorlopig nog geheim.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!