Beeld © WETA / Twentieth Century Fox

Dit is waar langverwachte tweede deel Avatar over zal gaan

28 mei 2020 15:42

In 2009 veroverde de film 'Avatar' de wereld. De blockbuster, die zich afspeelde in de wereld van de blauwe wezens de Na'vi, krijgt na vele jaren eindelijk een vervolg. En de producent heeft nu wat details over dat tweede deel bekendgemaakt.

"Jake en Neytiri hebben een gezin in deze film"

Dat deed Jon Landau, voornoemde producent, in een interview met RNZ. "Jake en Neytiri, de hoofdpersonages, hebben een gezin in deze film", zegt hij. En het lijkt erop dat veel scènes zich in en om het water af zullen spelen. "Ze worden gedwongen om hun thuis te verlaten en verkennen de verschillende regio's van Pandora." En laten die regio's nou net op, rond of ín het water zijn.

Deel twee vertelt over het algemeen dus het verhaal van de familie Sully en wat zij doen om bij elkaar te blijven.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dit zijn de eerste beelden van nieuwe Avatar-film

De makers van Avatar 2 willen met deze film een nog groter statement maken dan met het eerste deel. Ze willen dat de franchise net zo groot wordt als die van bijvoorbeeld Lord of the Rings. "Ik denk dat we met Avatar de kans hebben om mensen te helpen ontsnappen naar een ongelooflijke wereld met ongelooflijke personages", aldus Landau.

Het is natuurlijk al meer dan tien jaar geleden dat deel één verscheen, dus het is niet zo gek als je even een opfrisser nodig hebt. Hieronder zie je de trailer van de eerste film.

De releasedatum van Avatar 2 staat vooralsnog op 17 december 2021.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!