Beeld © Universal Pictures

Krijgen we eindelijk een zesde Jason Bourne-film? Er gloort hoop

28 mei 2020 16:23

Na vijf films en een redelijk populaire serie is het al geruime tijd stil rond Jason Bourne. Maar Frank Marshall, producent van de gehele Bourne-franchise, heeft nu laten doorschemeren dat er een nieuwe film in aantocht is.

"Ik hoop dat we een nieuw verhaal voor Bourne kunnen vinden"

Frank laat in een interview met Collider weten dat er momenteel druk gezocht wordt naar een nieuwe filmmaker en dat hij bezig is met een nieuw verhaal voor een film. “Ik houd van de Bourne-films en ik denk dat dit een kans is voor verschillende filmmakers om nu in te stappen. Dus ik hoop dat we een nieuw verhaal voor Bourne kunnen vinden en een nieuwe regisseur. We zijn op zoek.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Matt Damon terug als Jason Bourne'

In de eerste drie films zagen we hoe Matt Damon de rol van Jason Bourne op zich nam. Jeremy Renner nam het stokje over voor het vierde deel, maar in deel vijf genaamd Jason Bourne zagen we Matt weer terugkeren. Of hij ook in het zesde deel acte de présence geeft, is nog niet bekend: first things first.

Vanwege het coronavirus zal het moeilijker zijn om nieuwe films te maken, maar in de video hieronder zie je een mogelijke oplossing voor dit probleem.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!