Hocus Pocus Beeld © Walt Disney Pictures

Sarah Jessica Parker staat open voor vervolg Hocus Pocus

29 mei 2020 12:09

De vreugde was bij veel fans groot toen vorig jaar werd aangekondigd dat er een vervolg op 'Hocus Pocus' in de maak is. Toch was er wel een kleine teleurstelling: de originele actrices zijn niet bij het project betrokken. Sarah Jessica Parker komt nu met een klein lichtpuntje.

"Ik denk dat Bette, Kathy en ik er alledrie wel voor openstaan"

In een interview met Quarantined with Bruce vertelt de actrice dat zij het wel ziet zitten om mee te doen aan het vervolg van de populaire Halloweenfilm. "Ik denk dat Bette, Kathy en ik er alledrie wel voor openstaan." In eerste instantie waren hoofdrolspeelsters Sarah Jessica Parker, Bette Midler en Kathy Najimy er niet bij betrokken, maar ondertussen is daar verandering ingekomen. Alledrie de actrices hebben aangegeven dat zij mee willen doen. Of ze ook echt in het vervolg te zien zullen zijn, is nog even de vraag. "We zullen zien hoe het gaat lopen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker doet onthulling over Sex and The City

Sarah, Bette en Kathy hadden de hoofdrollen in Hocus Pocus. Zij spelen de heksenzusjes Sanderson, die tijdens Halloween tot leven komen. De film uit 1993 heeft een cultstatus bereikt in de VS omdat hij elk jaar rond de feestdag wordt uitgezonden.

Deel twee van de film wordt speciaal voor Disney+ gemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!