Beeld © ANP/Getty Images

Kristen Stewart speelt prinses Diana in nieuwe film

17 juni 2020 18:34

Het levensverhaal van de overleden prinses Diana komt niet alleen voor in de Netflix-serie 'The Crown.' Er is namelijk ook een film in ontwikkeling, meldt het Amerikaanse tijdschrift 'Variety.' En 'Twilight'-actrice Kristen Stewart (30) gaat haar vertolken.

Regisseur Pablo Larraín, bekend van Jackie met Natalie Portman in de hoofdrol, gaat een film regisseren over prinses Diana, genaamd Spencer. Kristen zal de titelrol spelen in de dramafilm. In de film zal de focus liggen op het weekend in de jaren 90 waarin Lady Spencer besloot dat haar huwelijk met prins Charles voorbij was. Tegelijk besloot ze dat ze dus geen koningin van het Verenigd Koninkrijk zou worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Nieuwe Netflix-docu claimt dat prinses Diana zich van het leven wilde beroven'

In totaal zal het verhaal zich afspelen over drie dagen. Het kerstweekend speelt zich in Windsor Castle vlakbij Sandringham. Naar verwachting beginnen de opnames in begin 2021. In datzelfde jaar zal Diana voor het eerst in de Netflix-serie The Crown verschijnen. Bovendien is het inmiddels 22 jaar geleden dat de prinses overleed. Je ziet alles over haar leven en afscheid in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!