Beeld © ANP

Henry Cavill kruipt graag nog een keer in Superman-pak

03 juli 2020 16:23

Zijn cape heeft hij al tijden aan de wilgen hangen, maar hoe zit het toch met de laatste geruchten rondom de mogelijke terugkeer van Superman? Henry Cavill (37) geeft eindelijk meer duidelijkheid in gesprek met 'Variety'.

"De geruchten worden wilder en wilder met de dag"

Het ene gerucht is nog hardnekkiger dan het andere gerucht, maar fans lijken het zeker te weten: hun favoriete superheld Superman keert terug op het witte doek. Wanneer Variety Superman zélf ernaar vraagt, houdt hij zich van de domme. "De geruchten worden wilder en wilder met de dag", begint de acteur. "De speculaties, de dingen die ik op internet lees, zijn buitengewoon en soms frustrerend." 

Eigenlijk kan Henry er kort over zijn: Superman keert voorlopig niet terug. Of hij is erg goed in het houden van zijn mond. "Maar het belangrijkste is dat mensen er enthousiast over zijn, en ik denk dat het belangrijk is om enthousiast te zijn over een personage als Superman."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henry Cavill zorgt voor verwarring

"Als mensen erover praten, en zelfs als ze dingen verzinnen, is dat oké, want dat betekent dat ze het personage opnieuw willen zien." Wel flirt Henry alvast met een mogelijke comeback. "In een ideale wereld zou ik graag het personage opnieuw spelen."

Momenteel speelt Henry de hoofdrol in de fantasyserie The Witcher. Het eerste seizoen is nu op Netflix te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!