Beeld © Independent Films

Zet 'm in je agenda: April, May en June komt naar Videoland

07 juli 2020 11:06

Mocht je je vakantie in het water zien vallen of gewoon zin hebben in een goede film, dan weet Videoland precies wat jij nodig hebt. De streamingdienst heeft namelijk goed nieuws, of zoals ze zelf zeggen: 'Het beste nieuws van je dag'.

Videoland zet namelijk de onlangs uitgebrachte hit-film April, May en June online. In deze film schitteren Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga de hoofdrol. Het drietal speelt halfzussen van elkaar die ieder een totaal ander leven hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op deze datum begint realityserie Monica Geuze weer bij Videoland

Dat leven staat op zijn kop als hun moeder Mies, gespeeld door Olga Zuiderhoek, vertelt dat ze niet lang meer te leven heeft en de regie in handen wil houden. Ze wil ervoor zorgen dat alles goed geregeld is voordat ze overlijdt en de zussen moeten dan ook voor die tijd bepalen wie er voor hun autistische broer Jan, gespeeld door Bas Hoeflaak, gaat zorgen.

Voor wie niet kan wachten is het trouwens toch niet 'het beste nieuws van je dag': de film is pas vanaf 19 augustus te zien bij Videoland. April, May en June was een groot succes in de bioscopen. De hoofdrolspeelsters vertellen je er alles over in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toch nog een hittegolf: Onze Jongens komt naar Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!