Beeld © ANP

Jim Bakkum sluit zich aan bij Yolanthe in nieuwe film

14 juli 2020 07:54

Jim Bakkum, Edwin Jonker en Kim-Lian van der Meij zijn toegevoegd aan de cast van de romantische komedie 'Just Say Yes'. De opnames van de film, waarin Yolanthe Cabau de hoofdrol speelt, zijn deze week van start gegaan, maakte distributeur Independent Films dinsdag bekend.

Voor Jim Bakkum en Kim-Lian van der Meij is het een reünie, nadat zij in 2008 samen de hoofdrollen vertolkten in de musical FameJust Say Yes is de nieuwe film van de makers van Fuck de Liefde en Fashion Chicks. Yolanthe speelt Lotte, een vrouw die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. Ook Nienke Plas zal in de film te zien zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Yolanthe sluit hereniging met Wesley voorgoed uit

Jim speelt Chris, de nieuwe collega van Lotte die haar te hulp schiet als ze wordt gedumpt. Kim-Lian speelt een van haar beste vriendinnen. Edwin Jonker is te zien als de baas van de tv-zender waar Lotte voor werkt. Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures. Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!