Beeld © Disney

Genieten: Beyoncé zet nieuw visueel album Black is King online

31 juli 2020 11:53

De lucratieve deal die Beyoncé (38) sloot met Disney heeft haar vruchten afgeworpen. De zangeres heeft haar nieuwe visuele album 'Black is King' gelanceerd op de streamingdienst Disney+, tot groot genoegen van haar legioen aan fans.

Voor de film The Lion King bracht Beyoncé het album The Gift uit. En nu is de bijbehorende film Black is King eindelijk te zien bij Disney+. Het is allemaal onderdeel van haar lucratieve deal met de filmmaatschappij, waar ze naar verluid dik 90 miljoen voor vangt. Op het nieuwe visuele album heeft Beyoncé de gloednieuwe tracks 'Already' en 'Find Your Way' ook gelanceerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

8-jarige Blue Ivy schittert op visueel album Beyoncé

Black Is King eindigt met een filmpje waarop de zangeres danst met haar zoontje. 'Opgedragen aan mijn zoon, Sir Carter', verschijnt daarna in beeld. En aan alle zoons en dochters.' Naast Sir zijn ook Beyoncés andere kinderen, Blue Ivy (8) en Rumi (3), in de film te zien. Zij dansen met hun oma Tina en moeder op het nummer 'Brown Skin Girl'.

Black is King is vanaf nu te streamen op Disney+. De nummers van het album The Gift leverde gemengde reacties op, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!