ZOOP in Zuid-Amerika Beeld © Independent Films

Jeugdsentiment: alle ZOOP-films nu te zien bij Videoland

11 augustus 2020 13:01

Videoland neemt je vanaf vandaag mee naar de jaren 00. De streamingdienst heeft namelijk alledrie de films van de populaire Nederlandse jeugd-soapserie 'ZOOP' online gezet. Dat vraagt om een marathon!

Het gaat om ZOOP in Afrika (2005), ZOOP in India (2006) en ZOOP in Zuid-Amerika (2007). Fans van de serie kwamen al een tijdje aan hun trekken bij Videoland: vorig jaar werden alle drie de seizoenen van de populaire serie over de avonturen van Bionda, Alwin, Mike, Elise, Sira, Bastiaan, Aaron, Taffie en Moes al online gezet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam kan Bionda uit ZOOP maar niet loslaten

Nicolette van Dam was twee jaar lang te zien als de verwende Bionda Kroonenberg in de serie. Een personage dat ze 'verschrikkelijk' vond, maar waar ze later nog vaak aan herinnerd werd. "Het imago van Bionda heeft me nog lang achtervolgd", vertelde Nicolette in Veronica Magazine. "Toen ik de rol voor het eerst speelde, vond ik haar verschrikkelijk. Aan de andere kant maakte dat het juist uitdagend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jeugdsentiment: al je favoriete ZOOP-acteurs zijn weer samen

ZOOP liep van 2004 tot en met 2006 en vertelde over de avonturen van een groep Rangers in Ouwehands Dierenpark. De cast bestond behalve Nicolette uit Patrick Martens, Jon Karthaus, Ewout Genemans en Viviënne van den Assem.

Stiekem hoopt Nicolette dat ze ooit nog eens met haar ex-collega's kan samenwerken. "Al weet ik niet of ik ooit nog in een dagelijkse serie zou willen spelen. Het is heel leuk, maar het moet wel precies passen. Ik heb nu een gezin en eigen bedrijven. Dus dan moet het wel een geweldige rol zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!