Doutzen Kroes Beeld © Getty Images

Doutzen maakt wonderlijke comeback in Wonder Woman 1984 trailer

24 augustus 2020 14:50

Na het grote succes van de eerste 'Wonder Woman' film in 2017, is het nu tijd voor het vervolg. En omdat Doutzen Kroes (35) drie jaar geleden een glansrol vertolkte, is ze opnieuw gevraagd om in de film te spelen. Dat ze 'ja' heeft gezegd om weer in de huid van Venelia te kruipen, wordt duidelijk in de nieuwste trailer.

Gal Gadot (35) schittert wederom als hoofdrolspeelster in de film en ze is ongetwijfeld in haar nopjes dat Doutzen ook deze keer weer van de partij is op de set. In 2017 gaf ze nog aan dat ze hoopte dat de filmmakers Doutzen konden strikken voor het vervolg, en nu is het dan eindelijk zover. Bekijk de trailer van Wonder Woman 1984 hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes sluit plastische chirurgie niet uit

Voor Wonder Woman 1984 maken we een sprong naar de jaren 80. Dat betekent felle kleuren en hitjes als 'Blue Monday' in overvloed. Daarnaast gaat alle aandacht uit naar de krachtige vechtscènes van de superheldin, die sterker lijkt dan ooit. Ze neemt het op tegen de megalomane superschurk Maxwell Lord en moet afrekenen met de dodelijke Cheetah. Verder is er nog maar weinig bekend over de verhaallijnen. 

De film draait vanaf 1 oktober 2020 in de bioscoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wonder Woman maakt grandioze terugkeer in nieuwe trailer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!