Harry en Meghan Beeld © ANP

Harry en Meghan slepen grote Netflix-deal binnen

02 september 2020 17:55

Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan (39) hebben de handen ineengeslagen met Netflix. De hertog en hertogin van Sussex gaan de komende jaren meerdere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen, melden Amerikaanse media woensdag.

"Onze focus ligt op het creëren van content die informeert maar ook hoop geeft"

Harry en Meghan gaan documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken. Het koppel put daarvoor uit eigen ervaring. "Onze levens, zowel onafhankelijk van elkaar en als koppel, hebben ons in staat gesteld de kracht van de menselijke geest te begrijpen: van moed, veerkracht en de behoefte aan verbinding", laten ze weten in een verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry lyrisch over leven in LA: 'Het is fantastisch'

Door hun werk met verschillende gemeenschappen en mensen van over de hele wereld weet het echtpaar goed wat voor projecten er moeten komen. "Onze focus ligt op het creëren van content die informeert maar ook hoop geeft. Als nieuwe ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons, evenals krachtige verhalen door een waarheidsgetrouwe en herkenbare lens. We zijn verheugd om samen te werken met het team van Netflix, wiens ongekende bereik ons ​​zal helpen om impactvolle inhoud te delen die tot actie leidt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Buren van Harry en Meghan zijn paparazzi helemaal zat'

Ted Sarandos, mede-CEO van Netflix, is blij met de samenwerking. "Harry en Meghan inspireren miljoenen mensen over de hele wereld met hun authenticiteit, optimisme en leiderschap."

De afgelopen weken werd al gefluisterd dat Harry en Meghan langs zenders en streamingdiensten gingen om ideeën te pitchen. Wanneer hun eerste idee op Netflix verschijnt, is nog niet bekendgemaakt. Of ze zelf ook te zien zullen zijn in hun producties is ook nog niet duidelijk.

Hiermee laat het koppel zien dat ze zelf hun koers bepalen. Het leven binnen de paleisdeuren beviel Meghan namelijk helemaal niet. Hoe ze van hertogin tot paria veranderde, zie je in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!