Matthew McConaughey in 'The Gentlemen' Beeld © Miramax

Aftellen geblazen: The Gentlemen-serie in de maak

02 oktober 2020 15:19

Met 'The Gentlemen' had regisseur Guy Ritchie (52) een kneiter van een hit te pakken. De kaskraker uit 2019, waar Matthew McConaughey (50) samen met Hugh Grant (60) en vele anderen in schitterde, wordt nu omgetoverd tot een serie.

Belofte maakt schuld, moeten Guy Ritchie en het filmhuis Miramax hebben gedacht. In eerste instantie zou The Gentlemen een tv-programma worden, maar op dat idee kwamen ze snel terug. Nu komt het er toch echt van: er wordt een serie gemaakt van de actiefilm. Regisseur Guy en de filmmaatschappij zijn 'enthousiast' over de samenwerking, vertellen ze aan Deadline. Wanneer de serie van The Gentlemen verschijnt, is niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Matthew McConaughey verbleef twaalf dagen in woestijn voor boek

In de film draait het om de Amerikaan Mickey Pearson, gespeeld door Matthew McConaughey, die een marihuana-emperium heeft opgebouwd in Londen. Wanneer men lucht krijgt van zijn plan om de boel te verkopen, dreigt er van alles mis te gaan.

Colin Farrell, Charlie Hunnam en Henry Golding hadden ook een glansrol in The Gentlemen. De heren wisten samen meer dan 115 miljoen dollar binnen te harken met film.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Matthew McConaughey koppelt moeder aan vader Hugh Grant

De cast van The Gentlemen vertelt over de film in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!