Beeld © Disney/Videoland

Guur weer en vakantie: déze films en series helpen je erdoorheen

11 oktober 2020 13:59

De herfstvakantie staat voor de deur en de regen valt met bakken uit de lucht. Het ideale moment om je kijklijst weer aan te vullen en wij helpen je daarbij.

Netflix

Emily in Paris

Fans van Sex and the City kunnen hun hart ophalen, want de makers hebben een gloednieuwe serie gemaakt. Emily in Paris vertelt het verhaal van Emily die verhuist naar Parijs om daar te gaan werken en, hoe kan het ook anders, de liefde te vinden. De serie is al veelbesproken en kent positieve en negatieve reacties.

Hoofdrolspeler Lily Collins is wél helemaal weg van de serie en vertelt er alles over in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emily in Paris haalt woede pizzeria uit Chicago op de hals

American MurderThe Family Next Door

Netflix staat vooral bekend om zijn aangrijpende true-crimeverhalen en er staat weer een bloedstollende docu voor je online. In American Murder: The Family Next Door wordt het verhaal van Shanann Watts vertelt. Zij verdween samen met haar twee kinderen, terwijl ze zwanger was. Wat heeft haar man hiermee te maken?

Videoland

Lieve Mama

Ook op eigen bodem wordt genoeg gemaakt om op het puntje van je stoel te zitten. Vanaf 15 oktober is de bloedstollende serie Lieve Mama te zien. Die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Esther Verhoef, en de eerste beelden hieronder zorgen al voor de nodige hartkloppingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste bloedstollende trailer van Lieve Mama

The Bold Type

Videoland heeft al een tijdje de populaire serie Younger online staan, maar wie deze al heeft uitgekeken heeft tijd voor iets nieuws. The Bold Type is een internationaal succes en vertelt het verhaal van drie vriendinnen die allemaal werken bij Scarlett, een tijdschrift. De serie zit vol humor én aangrijpende momenten.

Drag Race Holland

Na het wereldwijde succes van RuPaul's Drag Race kon ook een Nederlandse variant niet achterblijven. Fred van Leer neemt in Drag Race Holland de presentatie op zich en de drags zijn misschien wel valser én mooier dan ooit tevoren. Fred zelf is laaiend enthousiast, zo vertelde hij aan RTL Boulevard.

Fargo

Na jaren wachten, zijn er eindelijk weer nieuwe afleveringen van Fargo. Deze serie verhuisde onlangs van Netflix naar Videoland en brengt gelijk seizoen vier met zich mee. Fargo neemt je mee naar 2006 in ijskoud Minnesota. Hoewel het merendeel van de aardige inwoners geen vlieg kwaad doet, knapt er iets bij verzekeringsagent Lester Nygaard (Martin Freeman). Lester probeert de gevolgen van zijn inzinking te verbergen en roept onopzettelijk de hulp in van huurmoordenaar Lorne Malvo (Billy Bob Thornton). Vanaf dat moment gebeurt de ene na de andere vergissing. Ook de eerste drie seizoenen zijn natuurlijk te bingen, ideaal voor de nieuwe kijkers. 

Disney+

Hocus Pocus

Oktober is dankzij Halloween de engste maand van het jaar. Hocus Pocus is dus de ideale film om te zien op een druilerige zondagmiddag. De film stamt uit 1993 en vertelt het verhaal over drie heksen die proberen onsterfelijk te worden.

Horton Hears a Who!

Ook voor de kleintjes – en natuurlijk voor de ouders – is er weer genoeg te zien. Zo heeft Disney+ onlangs de komische animatiefilm Horton Hears a Who! online gezet. Deze film uit 2008 is gebaseerd op een boek van Dr. Seuss en gaat over een olifant die op een dag iemand om hulp hoort schreeuwen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka deelt opnieuw eerlijke foto ter ere van Videoland-docu

John van den Heuvel heeft ook enkele bijzondere binge-tips, die deelde hij met RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!