Legally Blonde Beeld © Getty Images

Reese Witherspoon in tranen om Legally Blonde-reünie

20 oktober 2020 03:51

Goed nieuws voor de fans van de film 'Legally Blonde'. De cast van de originele film uit 2001 komt voor het eerst sinds 20 jaar weer samen via een Zoom-meeting. Reese Witherspoon (44), die de hoofdrol van Elle Woods vertolkte, deelde het nieuws via sociale media en moest een traantje wegpinken toen ze haar voormalige castleden weer zag.

"Oh mijn God, ik kan het gewoon niet geloven!"

"Oh mijn God, ik kan het gewoon niet geloven! Jullie zijn er allemaal, wow! Dit is de officiële Legally Blonde-reünie. We hebben gelachen, we hebben gehuild en hebben de 'bend & snap' gedaan!", aldus Reese. "En jullie willen toch ook allemaal weten of Elle en Warner het goed gemaakt hebben met elkaar?"

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Reese Witherspoon start onbedoeld wereldwijde meme

Reese zette met haar rol als Elle Woods een karakter neer dat door de jaren heen een rolmodel is geworden voor veel vrouwen in Amerika. Woods liet hen inzien dat alles mogelijk is, zolang je er maar hard voor werkt en je niet opzij laat zetten door mensen die niet in je geloven. Inmiddels is er een derde film in de maak, die geschreven wordt door Mindy Kaling.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Reese Witherspoon zet puberzoon flink voor schut

De Legally Blonde-reünie is via YouTube te volgen om 03.15 uur 's nachts Nederlandse tijd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!