Beeld © Focus Features

10 nieuwe Netflix-films die je door het weekend helpen

24 oktober 2020 18:14

Denk je na het zien van de weersverwachting voor dit weekend ook: die Piet Paulusma vertrouw ik voor geen meter meer? Cancel dan alvast je plannen en zet Netflix aan. Er zijn weer heerlijke films aan het aanbod toegevoegd.

1. Notting Hill

Na een toevallige ontmoeting krijgt de gereserveerde boekhandelaar William Thacker (Hugh Grant)) een onwaarschijnlijke romance met Hollywood-icoon Anna Scott (Julia Roberts).

2. Bridesmaids

Wanneer een part-time bakker Annie (Kristen Wiig) het bruidsmeisje wordt van haar beste vriendin Lillian (Maya Rudolph), verpest ze De Grote Dag bijna door haar bewijsdrang ten opzichte van de andere bruidsmeisjes.

3. Nanny McPhee

Weduwnaar Mr. Brown (Colin Firth) en zijn dominante tante hebben zijn stoute kinderen niet onder controle tot de magische, begripvolle Nanny McPhee (Emma Thompson) komt logeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ho ho ho! Deze kerstfilms zijn nú al beschikbaar op Netflix

4. About Time

Tim (Domhnall Gleeson) ontdekt dat de mannen in zijn familie door de tijd kunnen reizen en hun leven veranderen. Hij besluit om terug te gaan om de vrouw van zijn dromen voor zich te winnen. 

5. The Trial of the Chicago 7

Wat een vreedzaam protest had moeten zijn, veranderde in een gewelddadige aanvaring met de politie. Daarop volgde één van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis.

6. Love Like The Falling Rain

Een jongeman is bang om afgewezen te worden en vindt het moeilijk om zijn gevoelens te tonen aan zijn beste vriendin die voor een andere man valt. Dan slaat het noodlot toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Allereerste Nederlandse kerstfilm alleen op Netflix te zien

7. Aquaman

De amfibische superheld Arthur Curry (Jason Momoa) ontdekt hoe het is om Aquaman te zijn als hij moet voorkomen dat de koning van Atlantis de strijd aangaat met de bovengrondse wereld. 

8. Fifty Shades Darker

Anastasia (Dakota Johnson) start haar carrière in de uitgeverswereld terwijl Christian (Jamie Dornan) met nieuwe voorwaarden voor hun relatie komt. Mensen van buitenaf dreigen het koppel te vermorzelen. 

9. The Shining

Jack Torrence (Jack Nicolson) wordt krankzinnig en terroriseert zijn vrouw en zoontje als ze in een verlaten en griezelig hotel gaan wonen tijdens de wintermaanden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vervolg The Shining wordt nóg grimmiger dan eerste film

10. David Attenborough: A Life On Our Planet

Regenwouden en diersoorten verdwijnen. De aarde wordt bedreigd door klimaatverandering. David Attenborough vertelt in deze documentaire hoe we de aarde kunnen redden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!