Beeld © Netflix

Voor onder de kerstboom: Dolly Parton krijgt eigen kerstfilm op Netflix

23 oktober 2020 16:12

Wie dacht dat het immens indrukwekkende kerstaanbod van Netflix zijn max heeft bereikt, heeft het goed mis. De streamingdienst heeft nóg een film op de plank liggen waar menig country-fan blij van wordt.

Dolly Parton heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten, want samen met Netflix komt ze binnenkort met een heuse kerstfilm. In Dolly Parton's Christmas on the Square wordt het bekendste kerstverhaal in een nieuw jasje gestoken, namelijk A Christmas Carol. Het verhaal gaat over Regina Fuller, gespeeld door Christine Baranski, die rond de kerstdagen druk bezig is om iedereen uit zijn of haar huis te zetten. Maar dan wordt ze bezocht door Angel (Dolly Parton), die haar de kerstgedachte probeert bij te brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dolly Parton geeft OG3NE groot compliment

Los van het feit dat Dolly Parton een glansrol in deze film heeft, zit het ook vol met liedjes van de Jolene-zangeres. Als we de eerste trailer moeten geloven wordt de film er eentje om zeker niet te missen. Kijk maar...

Dolly Parton's Christmas on the Square is vanaf 22 november te zien op Netflix.

Het is niet de eerste keer dat Dolly Parton een samenwerking met Netflix aangaat, al is Ruud de Wild hier niet bijster enthousiast over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!