Beeld © Colombia Pictures

Populaire film White Chicks krijgt toch écht vervolg

26 oktober 2020 12:22

Ruim 16 jaar geleden konden de mensen voor het eerst genieten van de film 'White Chicks'. De film bleek immens populair te zijn en een kaskraker. Alle reden voor een vervolg en na al die jaren radiostilte is er dan eindelijk een bevestiging.

"Ik laat jullie weten als het zover is, maar tot die tijd werken we ernaartoe"

Het is niet de eerste keer dat er geruchten over een vervolg de ronde doen. Eerder liet acteur Terry Crews al weten dat de fans konden reken op een vervolg, maar een officieel statement was er niet. Tot nu toe, want Marlon Waynes, die een van de hoofdrollen speelde, doet nu een boekje open over de nieuwe film.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Yes! Vervolg White Chicks gaat er officieel komen

In de talkshow van Andy Cohen vertelt de acteur, wiens broer de andere hoofdrol speelt, dat er hard gewerkt wordt. "We werken ernaartoe. Ik laat jullie weten als het zover is, maar tot die tijd werken we ernaartoe."

In White Chicks gaan twee stoere Afro-Amerikaanse FBI-agenten undercover als twee verwende witte jongedames om een kidnapping te verijdelen. Ook al is de film niet bepaald goed ontvangen bij critici, een succes was het wel. De film kostte 37 miljoen dollar om te maken, maar wist uiteindelijk meer dan 113 miljoen dollar op te brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Terry Crews accepteert excuses agent na ontslag

Oude filmklassiekers worden tegenwoordig steeds vaker uit de mottenballen getrokken. Is het niet voor een langverwacht vervolg, dan wel een remake. Lady and the Tramp is er een van de velen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!