Beeld © Getty Images

Sarah Jessica Parker weer als Sanderson-zus in Hocus Pocus-sequel

27 oktober 2020 02:56

De originele actrices van Halloween-cultfilm 'Hocus Pocus' uit 1993 keren terug voor de sequel. Bette Midler (74) heeft bevestigd dat zij, Sarah Jessica Parker (55) en Kathy Najimy (63) weer als de Sanderson-zussen te zien zijn in het vervolg, dat wordt gemaakt voor 'Disney+'.

"Ze willen een nieuwe film maken, ze vroegen ons of we geïnteresseerd waren en natuurlijk zeiden we alle drie ja"

Eerder dit jaar werd al bekend dat er plannen waren voor een nieuwe film, maar het was niet duidelijk of die om dezelfde heksenzussen zou draaien. In een interview in talkshow Good Day New York liet Midler echter weten: "Ze willen een nieuwe film maken, ze vroegen ons of we geïnteresseerd waren en natuurlijk zeiden we alle drie ja."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Ex-werknemers noemen Sarah Jessica Parker 'bazin uit de hel'

De drie actrices kondigden eerder al een reünie aan die toen nog eenmalig leek: vrijdag zijn ze te zien in hun rollen als Winifred, Sarah en Mary Sanderson in een benefiet voor het New York Restoration Project, dat openbare ruimtes als parken in de stad opknapt.

Het is niet duidelijk wanneer de vervolgfilm wordt opgenomen en te zien zal zijn. Adam Shankman (Hairspray en What Men Want) is aangetrokken als regisseur van de sequel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!