The Princess Switch Beeld © Netflix

Stacy en Margaret switchen wéér in vervolg The Princess Switch

11 november 2020 13:44

In het eerste deel van 'The Princess Switch' zag je al hoe een banketbakster uit Chicago tijdens de feestdagen van leven wisselde met een hertogin als ze erachter komen dat ze als twee druppels water op elkaar lijken. Het onmogelijke wordt mogelijk als Margaret en Stacy switchen van leven. En verrek: in het vervolg van de film doen ze het wéér.

Netflix blijft maar strooien met kerstcadeaus dit jaar, want er staan weer een hoop kerstfilms op de planning. Vanessa Hudgens (31) keert wederom terug om de rollen van Stacy de Novo en Margaret Delacourt op zich te nemen. De streaming gigant heeft zelfs de trailer van The Princess Switch 2: Switched Again vrijgegeven om fans van het eerste uur alvast lekker te maken. Hierin is te zien dat Stacy en Margaret hun kunstje nog een keer flikken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cadeautje: The Princess Switch krijgt een vervolg

In het eerste deel zagen we al hoe een nuchtere banketbakster uit Chicago en de hertogin van Montenaro ontdekken dat ze als twee druppels water op elkaar lijken. Na hun grote ontdekking besluiten ze een plan op te zetten om tijdens de feestdagen van elkaars leven te ruilen. Maar dat is uiteraard niet zonder gevolgen.

In het vervolg moet hertogin Margaret onverwacht de troon beklimmen, wat haar nieuwe relatie flink op de proef stelt. Bovendien lijkt het erop dat de gezegde 'oude liefde roest niet' ook op haar van toepassing is. Tot overmaat van ramp duikt er nóg een dubbelganger op: feestbeest Fiona. Als dat maar goed gaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De heerlijke kerstfilm Holidate is nu al te zien bij Netflix

The Princess Switch 2: Switched Again is vanaf 19 november te zien op Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!