Beeld © New Line Cinema

Netflix verwijdert een aantal populaire films en series

30 november 2020 15:42

Netflix voegt uiteraard zo nu en dan weer wat nieuwe titels toe, om de consumenten enthousiast te houden. Maar natuurlijk verdwijnen met enige regelmaat ook wat films en series van de grootste streamingsdienst wereldwijd. Vandaag neemt Netflix al afscheid van een paar klassiekers.

Vanaf vandaag verdwijnen grote blockbusters zoals Jack ReacherThe Lord of the Rings-trilogie en The Dark Knight in de loop van de dag, net als Martin Scorsese's The Departed en avonturenklassieker Indiana Jones and the Temple of Doom

Later deze week verdwijnen ook Oscar-winnaar Moonlight en het recentste deel uit de Mission: Impossible-reeks. Ook The Last Airbender en Sleepy Hollow zijn na deze week niet meer te streamen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Netflix moet waarschuwen dat The Crown fictief is'

Momenteel is het uiteraard dé tijd om weer nieuwe kerstfilms te publiceren. Ook Netflix staat er dit jaar weer vol mee: nieuwe parels om de kerstdagen mee door te komen. In de video hieronder zie je er zo eentje. Jingle Jangle: A Christmas Journey is namelijk dé kerstfilm die je dit jaar moet zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!