Holidate Beeld © Steve Dietl/Netflix

Dit ging er allemaal fout op de set van Netflix-hit Holidate

30 november 2020 17:15

Sloane oftewel Emma Robert (29) leeft in de Netflix-film 'Holidate' nou niet bepaald haar beste leven: het is Kerstmis in Chicago en ze zit vast in een emotionele bui na een verwoestende breuk met haar ontrouwe ex. Ook op de set van de film ging niet altijd alles zoals gepland...

"Ze hadden een directe verbinding. Er bestond geen twijfel over"

In Holidate volgen we Sloane, gespeeld door Emma Roberts en Jackson (Luke Bracey). Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze alle twee de feestdagen haten. Omdat ze nog altijd als vrijgezel door het leven gaan zitten ze standaard aan de kindertafel of vast met met ongemakkelijke dates. Wanneer deze twee vreemden elkaar na een bijzonder slechte kerst ontmoeten, sluiten ze een pact om elkaars 'holidate' te zijn voor elke feestelijke gelegenheid het komende jaar.

Maar aan het einde van een jaar van absurde vieringen, ontdekken Sloane en Jackson dat het delen van alles wat ze haten misschien wel iets is waar ze onverwachts van houden...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Roberts blokkeerde moeder na uitlekken zwangerschap

"Toen we eenmaal besloten om ons in het Aussie-gedoe te buigen, bracht dat een heel ander onverwacht niveau van komedie met zich mee dat aanvankelijk niet in het script stond", vertelt Luke. "De chemie tussen de twee was duidelijk vanaf hun eerste ontmoeting", gaat de acteur verder. "In hun eerste scène reageerden ze gewoon op elkaar (...) Ze hadden een directe verbinding. Er bestond geen twijfel over."

En die chemie zorgde ook voor een heleboel grappige momenten op de set. Kijk maar eens naar deze hilarische bloopers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix verwijdert een aantal populaire films en series

Hoewel er nog niets bevestigd is door Netflix, heeft de schrijfster van Holidate het al over een tweede deel dat zich grotendeels zal afspelen in Australië. Daarnaast zullen we ook eindelijk kennismaken met de familie van Jackson. Er ligt zelfs al een titel klaar: Holimates: Holidate Down Under.

Holidate is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!