Beeld © ANP

Woeste Tom Cruise haalt uit naar crew in gelekte audio-opname

16 december 2020 03:04

Tom Cruise (58) heeft zich in niet mis te verstane woorden uitgelaten tegenover de crew waarmee hij momenteel werkt aan de nieuwe 'Mission: Impossible 7'-film. De acteur was in een gelekte audio-opname te horen en maakte zich daarin enorm boos over de nalatigheid van het naleven van de coronamaatregelen op de set. Dit meldt 'Page Six'.

"Pak in godsnaam je verantwoordelijkheid"

Cruise was razend en schreeuwde de crew toe 'dat ze eruit zouden vliegen', mocht hij hen nog een keer betrappen op het niet dragen van een mondkapje, afstand houden of andere beleidsregels. "De filmindustrie heeft het ontzettend moeilijk en wij zijn een van de weinige films die nu gemaakt kan worden. Pak in godsnaam je verantwoordelijkheid! Er zijn zoveel collega's uit ons vak die geen werk meer hebben, geen eten meer kunnen kopen of kunnen sparen om hun kind te laten studeren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tom Cruise trekt spacepak aan voor ruimtevlucht in 2021

"Ik lig hier 's nachts wakker van, dat er zoveel mensen zonder werk zitten. En wij kunnen met onze productie laten zien hoe het op het veilige manier kan. Maar als jullie daar godverdomme niet aan meewerken, dan sodemieter je maar op! Ik meen het, donder maar op als je geen zin hebt om je aan de regels te houden. Maar weet dan wel dat je verantwoordelijk bent voor het ontslag van andere collega's. Ik ben zo klaar met al die laffe excuses van iedereen. We gaan de opnames van deze film niet stil leggen, dus als je hier wilt blijven werken dan volg je de veiligheidsregels."

Op sociale media werd er positief gereageerd op Toms uitbarsting. "Hij heeft helemaal gelijk. Wees blij dat je überhaupt kan werken. En hoe moeilijk is het om een mondkapje te dragen als je dicht bij elkaar werkt?," schrijft een volger. Een ander reageert: "Ik ben eigenlijk nooit een Tom Cruise fan geweest, maar ik ben helemaal om. Het is mooi om te zien hoe verantwoordelijk hij zich voelt voor de banen die dankzij deze film gecreëerd worden. Dat zouden meer acteurs moeten doen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!