Regé-Jean Page in Bridgerton Beeld © Liam Daniel / Netflix

Bridgerton-acteur Regé-Jean Page de nieuwe James Bond?

7 januari 2021 21:27

Afgelopen december was het daar ineens, perfect inpakt en met een strik eromheen: de Netflix-serie 'Bridgerton'. Het kostuumdrama was een instant hit, net als hoofdrolspeler Regé-Jean Page. De acteur zou nu in de race zijn om de nieuwe James Bond te worden.

De geruchtenmolen begon met het draaien van overuren nadat de acteur bij een promo van Bridgerton de misleidende tekst 'regency, royalty, shaken and stirred' plaatste. Hoewel 007 zijn drankje natuurlijk het liefst 'shaken, not stirred' drinkt, zien fans het wel gebeuren. Regé-Jean Page is volgens het Britse gokkantoor Ladbrokes zelfs één van de favorieten om de rol over te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eerste draaidag Bridgerton zat meteen vol steamy seksscènes

Daniel Craig kroop voor No Time To Die voor het laatst in de huid van de actieheld. Wie zijn opvolger moet worden houdt de gemoederen al een tijdje bezig. Zelfs Hollywood bemoeit zich ermee. Zo raadde George Clooney eerder Idris Elba aan. De 59-jarige acteur vindt zichzelf te oud voor de rol van geheim agent. "Dat voelt verkeerd. En daarnaast zou Bond een Brit moeten zijn, denk je ook niet?" vertelde George onlangs in de Heart Evening Show. Eerder werden ook Cillian Murphy, Richard Madden en Paul Mescal voorgesteld. 

Henry Cavill deed eerder al eerder auditie voor de rol, maar zag het toen aan zijn neus voorbijgaan. "Ik had me toen beter moeten voorbereiden", vertelde hij aan GQ. De regisseur van de 007-films vond hem destijds 'ook wat mollig'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Superman-acteur Henry Cavill wil volgende James Bond worden

De laatste Bond-film met Daniel Craig als 007 is pas op 2 april 2021 te zien. No Time To Die werd eerder al uitgesteld van april 2020 naar november, omdat vanwege de coronapandemie bioscopen over de hele wereld moesten sluiten. 

In de 25e Bondfilm lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. RTL Bouelvard sprak de cast pre-corona.

Buddy spreekt de nieuwe James Bond-cast in Jamaica

05:11