Beeld © ANP

The Sopranos-film uitgesteld tot het najaar

14 januari 2021 06:15

Filmstudio Warner Bros. heeft de release van film 'The Many Saints Of Newark' uitgesteld tot het najaar. De prequel van serie 'The Sopranos' zou op 12 maart uitkomen, maar dat is nu verzet naar eind september.

De film zou eigenlijk afgelopen september uitkomen, maar de première werd verschoven in verband met de coronacrisis. In december maakte Warner bekend dat het alle films in 2021 zowel in de bioscoop als op streamingplatform HBO Max zou uitbrengen. Alhoewel de studio geen officiële reden heeft gegeven voor het nieuwe uitstel, lijkt Warner te willen wachten tot er wereldwijd meer bioscopen open zijn. De nieuwe datum biedt ook meer kans op screenings tijdens filmfestivals, die veelal in de zomer en het najaar plaatsvinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Release Wonder Woman uitgesteld tot na de lockdown

The Many Saints Of Newark gaat over de jonge jaren van maffiabaas Tony Soprano, de hoofdfiguur uit The Sopranos. Die rol werd vertolkt door James Gandolfini, die in 2013 op 51-jarige leeftijd stierf. Zijn zoon Michael, nu 21, speelt de jonge versie van Tony in de prequelfilm.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

David Chase maakt film over The Sopranos

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!