Peaky Blinders sluit zes succesvolle seizoenen af met film

21 januari 2021 20:03

Het was even spannend toen werd bekendgemaakt dat 'Peaky Blinders' na zes seizoenen zou stoppen. Velen waren hierdoor angstig dat ze achtergelaten zouden worden met een open einde. Niets is minder waar, laat geestelijk vader Steven Knight aan 'Deadline' weten. 'Ik was altijd al van plan om 'Peaky Blinders' met een film af te ronden. Dat is wat er nu ook daadwerkelijk gaat gebeuren.'

"Ik was altijd al van plan om Peaky Blinders met een film af te ronden"

Eerder deze week werd bekend dat de BBC-hit Peaky Blinders stopt na het zesde seizoen. Door de problemen die bij alle producties zijn ontstaan als gevolg van het coronavirus, is er een streep gezet door een mogelijk zevende seizoen van de populaire serie. Gelukkig voor de trouwe volgers kunnen ze na dit nieuws dus gerust ademhalen. Voor nu is het eerst nog even wachten op het zesde seizoen. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bedenker van Peaky Blinders maakt nieuwe serie

Peaky Blinders gaat over de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. De hoofdrol wordt gespeeld door Cilian Murphy. De eerste vijf seizoenen staan op Netflix, nadat deze eerst te zien waren bij de BBC. De afleveringen van het laatste seizoen zullen naar verwachting eind 2021 of zelfs pas in 2022 te zien zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Speelt David Beckham in nieuw seizoen Peaky Blinders?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!