Monic Hendrickx op de set van Penoza Beeld © ANP

Monic Hendrickx duidelijk over rol in Netflix-film Ferry

11 februari 2021 18:37

Actrice Monic Hendrickx (54) blijft actief in het criminele circuit. Na haar rol van Carmen in 'Penoza', is ze binnenkort te zien als de zus van Frank Lammers (48) in de Netflix-film 'Ferry'.

RTL Boulevard sprak Monic over haar deelname aan de visuele podcast The Spotlight, die vandaag online komt. Hierin praat ze met Thijs Boermans over haar carrière. Eén van haar rollen die daarin natuurlijk uitgebreid besproken worden is die van Carmen in de Nederlandse misdaadserie Penoza. Ook verklapt ze dat ze nog regelmatig moet auditeren voor rollen en onlangs zelfs nog is afgewezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monic Hendrickx: 'Bij Penoza was het soms niet meer leuk'

Maar dat was gelukkig niet het geval bij de nieuwe Netflix-film Ferry. Monic, zelf ook fan van Undercover, is gevraagd om de zus van Ferry Bouman te spelen. Ze licht voor ons vast een klein tipje van de sluier op: zo vertelt ze dat ze geen grote rol heeft. Wel vond ze het heerlijk om de Brabantse zus van Ferry te mogen spelen. 

Naast deze rol heeft ze door de komst van corona weinig andere projecten heeft gedaan. Maar ze verveelt zich niet, want naast haar rolletje in Ferry is ze fanatiek aan het wandelen geslagen. Op Instagram kun je de wandelavonturen van Monic volgen. Ze doet dit niet alleen voor zichzelf maar ook voor het goede doel Child Houses; meer daarover vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Lammers wint twee prijzen met Undercover

RTL Boulevard sprak eerder als met 'ons Ferry' over de Netflix-parel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!