Ilse Warringa en Loek Peters Beeld © ANP

Ilse Warringa en Loek Peters in nieuwe Nederlandse film

22 februari 2021 10:41

Ilse Warringa (45), Loek Peters (46) en Tina de Bruin (45) zullen te zien zijn in de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Niks Vreemds Aan'. De film, waarin twee stellen het avontuur van swingen aangaan, is vanaf 22 april in de bioscopen te zien.

"Tijdens het draaien hebben we ons echt gek gelachen om sommige scènes, omdat ze zo ongemakkelijk zijn"

Ook Frederik Brom, Peggy Vrijens, Juvat Westendorp en Negativ spelen een rol. De film gaat over liefde, relaties en over hoe je het spannend kunt houden met elkaar. Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet ook dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loek Peters trotseert noodweer voor ALS

Niks Vreemds Aan is gebaseerd op de Letse film Swingers. De kijker kan een hoop ongemakkelijke en grappige momenten verwachten, aldus hoofdrolspeler Loek Peters. "Het was lang geleden dat ik zo’n sullige man mocht spelen. Tijdens het draaien hebben we ons echt gek gelachen om sommige scènes, omdat ze zo ongemakkelijk zijn", vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De ironie: gezin van Ilse Warringa heeft last van luizen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!