'Paranormal Activity' en 'Pet Semetary' Beeld © Paramount/Di Bonaventura Pictures

Brrrriljant: nieuwe Paranormal Activity én Pet Sematary in de maak

25 februari 2021 16:37

Streamingplatform Paramount+ komt eraan en kosten noch moeite worden gespaard voor nieuwe content. De service komt namelijk niet alleen met een hele hoop remakes, reboots en revivals van oude klassiekers, maar ook met sequels en prequels. 'Paranormal Activity' en 'Pet Semetary' zijn in die laatste categorieën als één van de eersten aan de beurt.

Paramount+ gaat de streamingoorlog aan en haalt alles uit de kast om de strijd te winnen van onder andere Disney+ en Netflix. Zo staat er een sequel van Paranormal Activity op de planning. Het moet een 'nieuw, onverwacht hoofdstuk' worden, meldt Variety. Jason Blum wordt de regisseur van het project. Zijn eerdere werken Get Out en Ma konden al rekenen op een hele hoop bezoekers en lof van critici. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderserie Ratjetoe deelt eerste beelden reboot

Daarnaast wordt er hard gewerkt aan een prequel van de horrorfilm Pet Sematary. Het gaat om een zogenaamd 'herkomstverhaal'. De film zal zich focussen op wat er voorafging aan het beroemde verhaal van Stephen King, waarin overleden huisdieren hun baasjes komen kwellen en opstaan uit de dood. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe versies van Pet Sematary en Paranormal Activity uitgebracht worden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Disney+ introduceert nieuwe categorie Star met déze topseries

In de Paranormal Activity-reeks verschenen eerder al zes films, die allemaal enorm goed scoorden en inmiddels behoren tot de horrorklassiekers. Pet Sematary was tot op heden een alleenstaand verhaal, maar zal dus uitgebreid worden. De eerste versie van Pet Sematary kwam in 1989 uit en in 2019 kwam er een remake. Paramount+ zal in maart in de Verenigde Staten beschikbaar zijn, maar of de streamingdienst ook naar Nederland komt is nog niet bekend.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!