Beeld © Instagram @Anneplus

Alle acteurs in de dop opgelet: Netflix-film zoekt figuranten

03 maart 2021 16:54

Voor wie er al jaren van droomt om een rol te spelen in een echte Netflix-film, heeft nu geluk. De makers van de populaire serie 'ANNE+' hebben namelijk de handen ineengeslagen met Netflix en jij kan er misschien wel in te zien zijn. De figurantenoproep staat namelijk ‘open voor iedereen'.

"We vinden het heel leuk dat we jullie ook onderdeel van de film kunnen maken"

'We vinden het heel leuk dat we jullie ook onderdeel van de film kunnen maken', klinkt het in de oproep van de serie. 'Net zoals al deze prachtige figu’s dat zijn geweest voor de serie tijdens een lange, bijzondere en onvergetelijke draaidag bij het Homomonument in Amsterdam.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Première Anne+ op filmfestival rap uitverkocht

De serie gaat in het eerste seizoen over Anne - gespeeld door Hanna van Vliet - die terugblikt op haar liefdesleven tijdens haar studietijd. In het tweede seizoen zien we hoe Anne het volwassen leven maar moeilijk vindt en in de film gaat het over het feit dat de actrice wil emigreren naar Canada, om daar met haar liefde Sara te zijn. Vlak voordat ze gaat wordt echter het manuscript van haar eerste boek afgekeurd, waardoor ze noodgedwongen weer op zoek moet naar wat ze wil in het leven. 

De verhaallijn van de film staat en de hoofdrollen zijn vergeven, maar naar figuranten wordt nog druk gezocht. Op Instagram is de oproep geplaatst. Meld je aan via het formulier en misschien sta jij binnenkort wel te schijnen in een ware Netflix-film!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!