Regé-Jean Page Beeld © Getty Images

Wil je zien: Regé-Jean Page, Ryan Gosling én Chris Evans in één film

4 maart 2021 21:56

'Bridgerton'-ster Regé-Jean Page (31) is toegevoegd aan de cast van 'The Gray Man', dat nu al bekendstaat als de duurste Netflix-film ooit. Ook Ryan Gosling (40) en Chris Evans (39) zijn te zien in de spionage-thriller.

"We hebben allemaal getekend voor de eerste film en die moet echt geweldig worden om de tweede film te kunnen realiseren"

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Mark Greaney uit 2009 en gaat over de legendarische geheime agent en huurmoordenaar Court Gentry, beter bekend als 'The Gray Man'. Ryan Gosling kruipt in de huid van de CIA-agent en moet uit de handen blijven van Lloyd Hansen, gespeeld door Chris Evans. Ook Ana De Armas (Knives Out), Billy Bob Thornton (Sling Blade) en Alfre Woodard (Cross Creek) zijn onderdeel van de cast.

De film wordt geregisseerd door Anthony Russo en Joseph Russo, samen beter bekend als de Russo Brothers. Een klein project wordt het niet, het budget bedraagt namelijk maar liefst 200 miljoen dollar. Toch kan het nog lang niet tippen aan The Crown, dat per seizoen zo'n 130 miljoen dollar kost.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Crown-acteurs blij dat prins Harry serie goedkeurt

"De film is gebaseerd op een geweldig boek, een modern verhaal dat te maken heeft met magical realism en het typische vluchtelingenverhaal uit het Midden-Oosten", zei regisseur Joe Russo eerder tegen Deadline. De broers hopen met The Gray Man de toon te zetten voor een nieuwe Netlflix-franchise à la James Bond. Aangezien de reeks uit zo'n tien boeken bestaat, zit dat wel snor. 

Joe Russo: "Het idee is om een franchise te maken en een heel universum te creëren, met Ryan in het middelpunt. We hebben allemaal getekend voor de eerste film en die moet echt geweldig worden om de tweede film te kunnen realiseren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe James Bond-film week eerder al te zien in Nederland

Acteur Regé-Jean Page was onlangs te zien in de Netflix-hit Bridgerton. Een geweldige boost voor de carrière van deze hunk en dat brengt een hoop kansen met zich mee.

Bridgerton-ster Regé-Jean Page is bang voor roddelpers

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!