Beeld © ANP

Lady Gaga krijgt veel kritiek op nieuwe rol in film over Gucci

12 maart 2021 20:42

Lady Gaga (34)heeft fikse kritiek gekregen van Patrizia Reggiani. In een nieuwe film neemt Gaga de rol van de ex-vrouw van Maurizio Gucci op zich, maar heeft daarvoor niet aangeklopt bij Reggiani. En dat stoort de 72-jarige socialite.

"Ik ben heel erg geïrriteerd door het feit dat Lady Gaga mij in een nieuwe film gaat spelen, maar dat ze niet het fatsoen of het verstand heeft gehad om me even te ontmoeten", vertelt Reggiani aan het Italiaanse persbureau ANSA. "Het heeft niets met geld te maken, want ik hoef geen cent van die film. Het gaat om gezond verstand en respect."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga laat hondendrama achter zich en is weer aan het werk

Reggiani was zo'n achttien jaar getrouwd met Maurizio Gucci, het voormalig hoofd van het luxe Italiaanse modehuis Gucci. In 1991 ging het stel officieel uit elkaar, maar ze woonden sinds 1985 al niet meer samen. Toen verliet Gucci haar voor een jongere vrouw om nooit meer terug te komen.

In 1995 werd Gucci neergeschoten voor zijn kantoor in Milaan door een huurmoordenaar. Drie jaar later werd Reggiani veroordeeld voor het opzetten van de moord.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Lady Gaga 'kapot' van aanval op hondenuitlater

Gaga speelt samen met Adam Driver de hoofdrol in de film. Ook Al Pacino, Jared Leto, Jack Huston, Reeve Carney en Jeremy Irons zijn te zien in de film, die is gebaseerd op de roman The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed van Sara Gay Forden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!