Emma Stone in 'Cruella' Beeld © Disney

Cruella zet klauwen in dalmatiërs in nieuwe trailer Disney-remake

08 april 2021 12:21

De eerste trailer voor 'Cruella' hield het nog vrij algemeen, maar de tweede geeft al een stuk meer inzichten in het gevreesde Disney-personage én wat de geliefde stippelhondjes te wachten staat. Emma Stone (32) kruipt in de huid van hun befaamde vijand en gaat de strijd aan met Emma Thompson (61), die haar baas speelt in de film. En de lieve viervoeters krijgen het daardoor zwaar te ontgelden.

Het klassieke Disney-verhaal 101 Dalmatiërs is in een nieuw jasje gestoken: in Cruella draait het om de jonge Estella die er alles aan doet om het te maken in de mode-industrie. Maar haar baas, barones Von Hellman, maakt haar het leven zuur. Uiteindelijk wordt het haar te veel en besluit ze haar kwaadaardige kant te omarmen. Daarmee is Cruella geboren, die de strijd met haar voormalige werkgever aangaat en de geliefde gevlekte honden in beslag neemt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Stone is Cruella in eerste trailer van Disney-remake

Cruella is vanaf 28 mei te bewonderen op Disney+. Net als bij Mulan, Raya and the Dragon en Black Widow moet er dan wel extra betaald worden, omdat de film in première gaat op de streamingdienst in plaats van op het witte doek. 

Zangeres Tabitha werd gevraagd voor een stemrol in de Nederlandse versie van Raya and the Dragon. Het was een droom die uitkwam voor de zangeres, vertelt ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!